etusivu hevoset esittely kasvatus

Tervetuloa Saksaan!

Olet saapunut virtuaaliseen friisiläis-siittolaan Lions Gateen! Talli on ollut pystyssä vuodesta 2008 saakka ja virallisesti juhlistamme syntymäpäiviämme 12.02. Kohta viisivuotisen taipaleemme aikana olemme kerran vaihtaneet nimeämme joka tapahtui vuoden 2008 kesällä. Aloitimme Obenhoef Friesiansina, mutta nimi ei tuntunut omalta ja kyllästyin siihen hyvinkin nopeasti. Nykyinen nimi ei tullut eteen hopea lautasella tarjoiltuna vaan monien mutkien kautta, halusin välttämättä Lionin nimeen, monien vääntelyiden jälkeen nimi tuntui omalta ja kuulosti hyvältä omaan korvaan.
Olemme ja tulemme aina kasvattamaan friisiläisiä, muutama "väärän" rodun edustaja saatetaan nähdä tallilla, mutta nekin mitä luultavimmin ovat omistajan yksityisiä ja majoittuvat vain väliaikaisesti tallissa. Pyrimme panostamaan enemmän laatuun kuin määrään kasvattiemme kohdalla ja luomaan ihan omaa friisiläislinjaa johon hajanaisesti risteytetään uutta verta. Tarkoituksena olisi kasvattaa pitkäsukuisia friisiläisiä, lähtökohtana omat evm-hevoset ja muutama ulkopuolinen jalostushevonen jottei tapahtuisi vahingossakaan sukusiitosta tai suvut tulisi liian lähelle toisiaan.

Tallissa on tilaa 70 hevoselle ja neljälle yksityiselle hevoselle. Yleensä yksityispuoli on täynnä ja harvemmin otamme ulkopuolisiten hevosia talliin, mutta tallipaikoista kannattaa kysellä sähköpostilla.

Terveisin; kaito (VRL-08463)
lion.virtuaali@gmail.com | KaRa | sivut päivitetty 09.10.2013

Päivitykset

09.10.2013

Kasvatus-sivulle tulee linkki muuhun toimintaan kunhan saan vain sivun julkaisukelpoiseksi teksteineen. Tallilla on alettu järjestää aktiivisesti KRJ:n alaisia kisoja joista lista tulee muu toiminta-sivulle myöhemmin.

VIRTUAALITALLI - A SIM-GAME STABLE - ETT VIRTUALSTALL